無奈問價—830

請問830最新價錢,例如m phone
本來講過唔再用wp,因為維修站都無埋
但蘋果實在太貴,android 實在太廢
身為窮人,只有忍受微軟既欺淩

請問830最新價錢,例如m phone
本來講過唔再用wp,因為維修站都無埋
但蘋果實在太貴,android 實在太廢
身 ...
ericshearer 發表於 2015-4-27 08:02

早2星期係MPhone買WP, 由於830同 930只係相差4百幾, 本來想出830(當時未有640 LTE Dual), 最後都係買左930!

不過最近2隻型號又平左, 你預830係$22xx!

要再平D, 可以買最新型號Lumia 640 Dual, 都係4G同個價只係$14xx, 如果肯再等下, 可以睇下遲D幾時出640/640 XL 既單SIM版!

這裡有人討論Lumia 640 LTE Dual

830 見 20xx
抵玩
但我買640
因佢有 office365 一年送同 雙卡
除 cam 外,其他差不多。
外型就830 好
但640 藍色都幾好。

用返3310啦

我曾經見到大間 M風賣 $23XX
對面細間 M風賣 $22XX
Nokia 830個價一直企梗
但 Nokia 930 不斷下試低位
我依家用緊 830,都想買部 白金色 930珍藏

謝謝多位師兄姐意見

830 見 20xx
抵玩
但我買640
因佢有 office365 一年送同 雙卡
除 cam 外,其他差不多。
外型就830 好
但640 ...
wcyaa 發表於 2015-4-27 09:33

見$20XX,邊到
同意640同830差個CAM
愁思中

見$20XX,邊到
同意640同830差個CAM
愁思中
ericshearer 發表於 2015-4-27 13:23

830用nano sim, 640用micro sim,可以考慮埋依點。

830用nano sim, 640用micro sim,可以考慮埋依點。
Se7en 發表於 2015-4-27 14:18

係喎,即係要比錢電話公司換新卡

或等多一陣
640XL一出,830價應會跌
只怕到時已無830機