吾知買430定535好?

一部新d;一部快d

個人意見 唔急就等540出 急就買430
或者唔買636?
http://www.hkepc.com/forum/viewt ... page%3D1&page=4
#51有最近價錢

因為之前535個MON有事 唔知宜家軟件更新搞點左未
你可以係度追下POST 之前有師兄有更新之後個情況

535個mon有事都係上年12月的事了
430同535係一樣CPU / RAM, 所以速度係一樣
差在mon同cam而已

535而家個價抵玩, 430唔到5字頭都冇人會買吧
540就定價USD150, 仲要未出, 自己諗諗啦

535個mon有事都係上年12月的事了
430同535係一樣CPU / RAM, 所以速度係一樣
差在mon同cam而已

535而家個價 ...
Mtube 發表於 2015-5-1 19:00

535 係 4核 1.2;430 係 雙核1.2
粒U 一様但430 好似鎖做雙核

係有粒S200係雙核, 所以的確係535快d

唔急的話,應該等540啦

回復 3 #Mtube

535 几錢?

via HKEPC Reader for Android

回復 Mtube

535 几錢?

via HKEPC Reader for Android
praxis 發表於 2015-6-21 12:34

ching可以上"price"web site will know "535 几錢",thx...

個人意見 唔急就等540出 急就買430
或者唔買636?

#51有最近價錢

因為之前535個MON有事 唔知宜家軟件更新 ...
ericeric123456 發表於 2015-5-1 17:43

535個MON有事 -宜家軟件更新ok la

Don't use OTA, use Windows phone repair tool the firmware is more updated.