嚟部640抵唔抵玩......

http://www.microsoftstore.com/st ... productID.320816400

不過, LTE 得BAND 7 2600, 仲要美國返嚟.

回覆 1# oo0t0oo

港版有td-lte tim

不過, LTE 得BAND 7 2600, 仲要美國返嚟.
oo0t0oo 發表於 2015-7-26 19:09

買部港行好過啦
細鋪 13XX
但Wins Phone做主力機唔建議

買部港行好過啦
細鋪 13XX
但Wins Phone做主力機唔建議
wtk2012 發表於 2015-8-1 16:12

點解?

最少WP我未見過會有來電會因為個TOUCH SCREEN冇反應聽唔到, 而ANDROID 同APPLE機都有

我想用馬會app, Wins Phone有冇?

我想要個CMHK既1cm app check下自己用左幾多data / mins, Wins Phone有冇?

我想down第三方app幫ig相加effect, Wins Phone有冇?

...etc

點解?

最少WP我未見過會有來電會因為個TOUCH SCREEN冇反應聽唔到, 而ANDROID 同APPLE機都有 ...
s20021139 發表於 2015-8-2 00:43

甘嘅價位,絕對超值!

睇你用途囉,如果齋講電話同睇網站都可以既,不過始終無太多app可揀

unlock同運費點計法

對 ! 所以千萬勿期待Wins Phone與IOS, Andriod具相同地位

始終apps已經   想要呢個冇, 想要果個冇

睇你用途囉,如果齋講電話同睇網站都可以既,不過始終無太多app可揀
slt 發表於 2015-8-2 11:20

unlock同運費點計法
044003 發表於 2015-8-2 12:00
佢寫到明冇contract, 所以應該可以直接向att, 申請解鎖, 試過解三星部垃圾機, 兩日有回覆, 可惜解唔到, 話三星個邊拎唔到unlock code.