而家用windows phone係咪已經太遲

今日收工出去諗住睇下仲有無lumia 930
行左成條街都話無
幾間都話唔會再出新機
淨係得部640見到都唔想囉上手
我想問930係咪已經絕左種
要用windows phone只係得低階既機?

今日收工出去諗住睇下仲有無lumia 930
行左成條街都話無
幾間都話唔會再出新機
淨係得部640見到都唔想囉上 ...
康士富 發表於 2015-8-31 22:07

taobao + ems is your friend

taobao + ems is your friend
nivlacckw 發表於 2015-8-31 22:10

taobao真係信唔過+唔太識用
仲有頭先一開taobao黎睇全部都係929無930
真係睇唔明
而加可唔可以話930已經正式完結?

taobao真係信唔過+唔太識用
仲有頭先一開taobao黎睇全部都係929無930
真係睇唔明
而加可唔可以話930已經正 ...
康士富 發表於 2015-8-31 22:32

929 (icon)= US Verizon 930

使用HKD $1000 WP其實是沒有什麼再輸.

WP根本多死貨去左Taobao,特別係at&t verizon版

929 (icon)= US Verizon 930

使用HKD $1000 WP其實是沒有什麼再輸.

WP根本多死貨去左Taobao,特別 ...
nivlacckw 發表於 2015-8-31 22:46

再睇左一輪
老實講真係唔知邊間信得過
應該話連睇都唔識睇
一千多d的確抵用
但係我都唔想買到部有嚴重印/無限花痕/極速無電既機
同埋香港4G唔知有無問題
買左送到黎會唔會變左舊磚都成問題
ching有無d咩淘寶心得?

帥兄你去左邊條街?
我見周圍都仲有得賣, 1520就話冇姐, 930真係一街都係.......

再睇左一輪
老實講真係唔知邊間信得過
應該話連睇都唔識睇
一千多d的確抵用
但係我都唔想買到部有嚴重印/ ...
康士富 發表於 2015-8-31 23:41

929真係小心DD,check下D人的comment 同成交記錄
1520美版就有綠色特別版
830歐洲版都平

我前前後後taobao咗十幾隻wp8給老人家用so far ok

我都想買多隻929 或1520 2g ram wp玩下

帥兄你去左邊條街?
我見周圍都仲有得賣, 1520就話冇姐, 930真係一街都係....... ...
hoki 發表於 2015-9-1 00:10

旺角街頭行到街尾
入哂去問都話無

929真係小心DD,check下D人的comment 同成交記錄
1520美版就有綠色特別版
830歐洲版都平

我前前後後taob ...
nivlacckw 發表於 2015-9-1 00:31

好多都有d comment話mon有明顯花/印
就咁睇個個都有負面既comment
我都係暫時唔考慮taobao