今日拿部幾年前的IPHONE 4, 640XL 比較打開WHATSAPP 速度

今日拿部幾年前的IPHONE 4, 640XL 比較打開WHATSAPP 速度

竟然 iphone4 比 640XL 快.

係咪2部機factory reset先再作比較,咁先至公平。

上完WIN 10 mobile死機,
行完 WindowsPhoneRecoveryToolInstaller.exe 重回WIN 8 mobile.
咁重唔鮮?

相反,部IPHONE 4由第1年用到而家.
2部比較是開機前,清光MEMORY D 野.

難怪我換完IPHONE 6S plus, 可以反回地球了.

上完WIN 10 mobile死機,
行完 WindowsPhoneRecoveryToolInstaller.exe 重回WIN 8 mobile.
咁重唔鮮?

相 ...
haha525525 發表於 2015-10-1 14:28

但iphone機價貴呢

到而家都唔明啲人死撐Windows Phone為乜

其實都好睇whatsapp點寫,apple快好出奇咩?Android新機一樣慢....

我部521同1520同時開,個速度都521快D啦,唔代表咩

出奇是 iphone 4

入得快又話唔公平

打字會唔會快啲

竟然 iphone4 比 640XL 快.  ...
haha525525 發表於 2015-10-1 10:43

呢D係 application quality 問題.....又或者wp自己access storage 同ram 既性能問題

其實當WP連返HOME SCREEN都可以要LOAD就知佢system 係怪怪地, 唔知WIN10有冇改善