你會為win10mobile 去買lumia手機嗎?

試下win mobile 大革新

睇下自己須要囉,,好似我咁,而家部920差不多用咗兩年,
果時特價買二仟幾,
少打機,多數用嚟上下網,,what's app wechat 之類
夠哂用。。。

其實唔會。

via HKEPC Reader for Android

不會

小弟由LG-E900>Lumia 920>Lumia 1020>Lumia 930 至今, 除了LG外,其他只為了用Nokia 個相機

日後看了windowsphone10 再決定

舊機都有得用,唔會亦唔洗為win10買新

舊機都有得用,唔會亦唔洗為win10買新
DGCNYO 發表於 2015-12-22 11:26

新機=新款機?新買機?!

若只想用WIN 10. 都唔洗新款機。但要試晒所有功能就要新款機先得。如Windows Hello, Continumum 等。主要HW 配置有關。
SW功能無計錯,MS無APPLE咁衰,舊機會閹左D新features.

新機=新款機?新買機?!

若只想用WIN 10. 都唔洗新款機。但要試晒所有功能就要新款機先得。如Win ...
556556bt 發表於 2015-12-22 11:57

咁要睇ms落咩級機有黎d料....950真係覺得貴...550又無....

1520又用得太好....

咁要睇ms落咩級機有黎d料....950真係覺得貴...550又無....

1520又用得太好.... ...
DGCNYO 發表於 2015-12-22 18:49

即係!?⋯⋯ 哈哈

即係!?⋯⋯ 哈哈
556556bt 發表於 2015-12-22 20:14

聽聞650未必有眼解鎖....

無既話,可能最少要買850....

咁其實我部1520戰多幾年都ok.....如果唔出大問題,大不了換電換mon....

認真,如果950xl唔去到3800,等死