公司開始正式測試950+ continuum + cirtix VDI

我同事問我意見,我叫佢加Lync 電話一體化

你公司肯試新野咁好
本身d機行win幾?

你公司肯試新野咁好
本身d機行win幾?
prawn2036 發表於 2016-1-31 22:36

幾萬user, win7 /win 8

開始試win10,win10m

我同事問我意見,我叫佢加Lync 電話一體化
nivlacckw 發表於 2016-1-30 11:29

輕度文書唔成問題, 但如果要做FORMATTING, INSERT PHOTOS / OBJECTS, EXPORT 的話可能唔O岩用

不過好處係分分鐘可以取代埋部枱頭IP PHONE, WORK ASSIGNMENT/ SCHEDULING 都會方便好多,因為大家都會O係部公司WP收到, MAINTENANCE 都好方便, MASS PROCUREMENT 亦可以買埋REPLACEMENT BATTERY, D CLIENT 一係換電, 一係換機

輕度文書唔成問題, 但如果要做FORMATTING, INSERT PHOTOS / OBJECTS, EXPORT 的話可能唔O岩用

不過好處 ...
s20021139 發表於 2016-2-1 12:12

只有假電,無出正廠單電賣。

無單電賣, 我公司曾考慮出方案比輕度用量的行街同事。 但最終放棄,怕下下為死電時換機。

via HKEPC Reader for Android

不過好處 ...
s20021139 發表於 2016-2-1 12:12

本身已經有VDI, performance 冇問題,只是加win10m ,唔係大問題

乜電池都會壞,有冇計算條數$$$