[操作疑難] lumia640應該上 win 10嗎?

會唔會好lag ?

LG F350S  後備 note 3 全網通

pebble->LG G watch R

會唔會好lag ?

LG F350S  後備 note 3 全網通

pebble->LG G watch R
rebmup 發表於 2016-4-2 14:47

Win 1o will lose here map

先上WIN10
唔對路落番WIN 8
簡單過ANDROID降級

先上WIN10
唔對路落番WIN 8
簡單過ANDROID降級
愚樂無窮 發表於 2016-4-2 17:23

有冇教 學?????

上左去唔係UWP就走唔起下面條BAR
呢個就係WIN10對我的唔好處

有冇教 學?????
rebmup 發表於 2016-4-2 17:25

我舊機用NOKIA SOFTWARE RECOVERY , 不過新機好似係用WINDOWS DEVICES RECOVERY TOOLS

如果唔識就GOOGLE 下, 因為變磚我唔負責

我舊機用NOKIA SOFTWARE RECOVERY , 不過新機好似係用WINDOWS DEVICES RECOVERY TOOLS

如果唔識就GOOGL ...
愚樂無窮 發表於 2016-4-2 17:30

WINDOWS DEVICES RECOVERY TOOLS就得了...基本上插上就得...救磚都係用佢

win10家下好睇版本...體驗仲有間中工程師再所難免,同up完都要重新開機下,有咩問題都係黎招先...

性能好睇個人既,我覺得部機上左win10己俾D大廠Android平機順

回覆 1# rebmup

真係正式上左之後通知你

回覆  rebmup

真係正式上左之後通知你
Cagiva 發表於 2016-4-4 16:42

ATT版個情況同D訂制機一樣,唔知幾時做,亦唔知有無,因為派win10仲係要firmware持有人去派

而ATT等都係佢地渣手...但派左win10就MS渣翻曬....

如果選slow既insider上不失比較穩健做法