(已被微軟剎下的Nokia原設計)Wp8.1 3D懸浮爆裂技術及Lumia935 Mclaren

3D touch 實機935展示
http://v.youku.com/v_show/id_XMTUyMjI2MTA2MA==.html?x

via HKEPC Reader for Android

現在3D touch既mon都幾易入塵......

不過個操作真係幾J下

現在3D touch既mon都幾易入塵......

不過個操作真係幾J下
DGCNYO 發表於 2016-4-4 11:40

欣賞當年Nokia時代的wp夠穩定。也是當時迅速增長的主因之一

若果當初推出, 可能打到iphone 推出3D touch頭㾗,當年iphone仲未推出3D touch

via HKEPC Reader for Android

唔係一個3d touch就打贏啦,訓樹廢到爆有App有鬼用

唔係一個3d touch就打贏啦,訓樹廢到爆有App有鬼用
tongziv 發表於 2016-4-4 13:04

WP功能問題唔大,Android 6.0果個SD卡裝app,wp都玩左好耐,講功能各家各法

聽聞,黎個交互式新型LIVE TILE會RS2先出現

WP功能問題唔大,Android 6.0果個SD卡裝app,wp都玩左好耐,講功能各家各法

聽聞,黎個交互式新型L ...
DGCNYO 發表於 2016-4-4 15:52

BUILD session 有人問, 話已經做緊. 但有好多使用上既問題, 要有待解決. 例如顥示位置等... 唔係想像中容易. 所以不日上影.
RS2 都可能有D 落觀. 但new live title, toast, action center 就會RS1 出現, 等D app 肯upgrade 有呢D features 同埋user 習慣攞完feedback 再加都唔遲. 夾硬出唔岩使, D 友一樣係咁嘈