美國有舊機trade in 活動

原來美國MS有個trade in 活動, 用920,925,1020 可以值錢US$150, trade in買9520/950XL, 香港MS好心就攪下呢D優惠啦

香港MS 只會當HKD150

愚樂無窮 發表於 2016-4-13 12:46

HK = 免提

之前唔少網站 "大鑼大鼓" 話 MS 都吹 android 手機, 咁就走去睇下, 結果發覺多部機個價都係水魚價.

x2...... not attractive promoting

香港MS 即使出trade in 活動又有咩用. 當920,925,1020 可以值錢US$150 (比盡你1200), 有冇人會用原價去買? ($5388/ $5988)
出面大行淨機都已經平過佢, 仲有得trade舊機, 即使得2, 3百

仲有依區, 唔係因為一部ATT 640, 有人氣可言?

香港micsoft 請蠢人做推廣

香港MS 即使出trade in 活動又有咩用. 當920,925,1020 可以值錢US$150 (比盡你1200), 有冇人會用原價去買?  ...
kingkiu 發表於 2016-4-13 14:27

其實640唔關ms事,同級大部份平機都同期做特價,只係MS跟埋

640比其他機優勢好過WP又慳D爽低級機,先跑出

完好
920值$80
925值$150
1020值$400   

輕微損耗
920值$50
925值$90
1020值$200

1020唔只$150