14327 又嚟,但我已經唔敢上

作為主力機,见佢係 fix 左啲嘢。
不過我最 concern嗰兩樣都未整,算啦 我就等多排。

作為主力機,见佢係 fix 左啲嘢。
不過我最 concern嗰兩樣都未整,算啦 我就等多排。 ...
cartier001 發表於 2016-4-21 09:13

得一部就唔好玩啦...
但老老頭頭... 係順左D喎

上左...D app開唔到問題似乎解決左,不過都要睇定D

唉,好驚!
反正 安災 绵花糖 已經好穩定。
如再冇驚喜,玩多兩個星期 轉會。

MS 真係嘥時間, 搞咁耐,連啲基本嘢都未搞掂,佢自己 hot sale 嗰個 edge。 收檔啦不如。
反而將 Nokia最 耍家 嘅 影音強頂抹走。 拍片冇左杜比5.1錄音, 影相方面亦唔见得靚左。把幾火   
個新介面 靚又唔夠 安災 靚
穩定又唔夠 唉風 穩定
落番去8.1,起码有番少少嘢值得自豪。

岩岩先更新左. 想d/l opera mini 去到5.0mb 就停左係度.

有冇好browser 介紹

搞錯左. 岩岩上係 14322................  

唉,好驚!
反正 安災 绵花糖 已經好穩定。
如再冇驚喜,玩多兩個星期 轉會。

MS 真係嘥時間, 搞咁耐,連 ...
cartier001 發表於 2016-4-21 16:39

咁走啦.... 得一部機唔好入黎玩啦... 咁驚

搞錯左. 岩岩上係 14322................
Mr123 發表於 2016-4-21 16:54

14322 好似無咁順... 327 好好多..

14322 好似無咁順... 327 好好多..
556556bt 發表於 2016-4-21 17:07

係咪家,堅?
好驚搞幾粒鐘, 又係一鑊粥咋。

係咪家,堅?
好驚搞幾粒鐘, 又係一鑊粥咋。
cartier001 發表於 2016-4-21 17:13

睇你要求囉.. 不過你咁驚都係唔好搞自己啦