[操作疑難] W phone過濾cool call APP!?

Android機有小熊在線(已改名),過濾cool call!
請問 W phone有冇尼類軟件!?

Call advisor,但作者表示不會開發新版本。

True caller

回覆 3# nivlacckw

得陣試下尼隻!
thanks!

連 TVB myTV app 都 cut 埋直播, Windows Phone 只可滿足一小群人用

回覆 2# daemongmong

尼隻免費嗎!?
true call好似要收費!

連 TVB myTV app 都 cut 埋直播, Windows Phone 只可滿足一小群人用
postmaster 發表於 2016-5-4 21:18

有call?我仲用到

回覆  daemongmong

尼隻免費嗎!?
big_nature 發表於 2016-5-4 21:27

2個都free的

回覆  daemongmong

尼隻免費嗎!?
big_nature 發表於 2016-5-4 21:27

有免費版,它與收費者似乎沒有分別。

Call advisor沒有新版本,現有新版本不支援HKjunkcall的安全升級。

有免費版,它與收費者似乎沒有分別。

Call advisor沒有新版本,現有新版本不支援HKjunkcall的安全升級。 ...
daemongmong 發表於 2016-5-4 21:53

WP D app,就算講收錢你都可以入去睇

有唔少都會有個試用,其實試用同收費就係有無廣告or會唔會成日彈你叫你like 5星(打開用時)既分別....

唔熟既人實第一句話咩都收錢