通話錄音問題

我想問係咪所有win10機都做到雙向通話錄音

定係仲要等update?

我想問係咪所有win10機都做到雙向通話錄音

定係仲要等update?
愚樂無窮 發表於 2016-7-10 10:51

得一開始係 win 10 的先得

得一開始係 win 10 的先得
snoopy11hk 發表於 2016-7-10 13:04

呢個好早有講過. 至於會否改FW 以至舊機都做到. 就無人清楚了. 未知係咪HW 問題. 同NFC payment 一樣. 舊機有NFC 果D 都未必會咁快有support . 或完全唔support 都唔奇. 住住spec 睇落後去做到. 但mini ver. 有少少唔同都可能有D key lib 無左. 影響到全部功能都用唔到.

呢個好早有講過. 至於會否改FW 以至舊機都做到. 就無人清楚了. 未知係咪HW 問題. 同NFC payment 一 ...
556556bt 發表於 2016-7-10 18:41

唔洗擔心啦, MS 不嬲都唔 support 你地舊客 ga la
果時 7.5又係咁, 8 又係咁

唔洗擔心啦, MS 不嬲都唔 support 你地舊客 ga la
果時 7.5又係咁, 8 又係咁
snoopy11hk 發表於 2016-7-10 18:43

咁老老豆豆. HW 唔support 就唔support 無得怪. 當初spec 無話有呢個功能既.
即係IPHONE 都一樣. 無finger 無3D touch, upgrade 左都唔會彈出黎既. 就算好似慢拍等功能, 明明sw side 都要靠JB 先有.   Android 更加唔使提, 有D CHING 話出機之後係連upgrade 都無.  

MOBILE 世界就係咁屈水, 明明一兩年. D 野就好似OUT 左十幾年咁相差太遠.

咁老老豆豆. HW 唔support 就唔support 無得怪. 當初spec 無話有呢個功能既.
即係IPHONE 都一樣.  ...
556556bt 發表於 2016-7-10 18:56

收左錢就拍拍籮柚走架啦

駛鬼理 HW support 唔 support
support 一樣唔駛俾你, 吹呀

收左錢就拍拍籮柚走架啦

駛鬼理 HW support 唔 support
support 一樣唔駛俾你, 吹呀 ...
snoopy11hk 發表於 2016-7-10 20:05

咁又係android 特質...  揸don't be evil 為名, 行evil 為實... 咁偽善既, 好左膠囉.

咁又係android 特質...  揸don't be evil 為名, 行evil 為實... 咁偽善既, 好左膠囉. ...
556556bt 發表於 2016-7-10 20:10

WP 一樣 100 步笑 50 步

WP 一樣 100 步笑 50 步
snoopy11hk 發表於 2016-7-10 20:15

WP 無左啦.... 唔使再提了

回覆 4# snoopy11hk

之前又講所有WINDOWS PHONE 8 全部可以上WINDOWS 10 MOBILE

E+ 連FLAGSHIP 既機既UPDATE 都未見影 MS 可以講係誠信破產