一齊請願 [Pokémon GO for Windows 10]

https://www.change.org/p/nintend ... utm_medium=copylink

大家支持下!!

大家支持下!!
leoleo818 發表於 2016-7-11 12:07

5 C兄一定會話俾你聽, 買 MS 電話 係唔使玩 Pokemon Go 呢 D 渣野

算把啦, 想玩就轉platform
WP/ WM 請玩專屬Xbox Live Game

簽左,不過睇死老任唔出

回覆 3# kingkiu

其實我都唔會玩, 不過比人知win 10 mobile都有, 起碼都引起啲注意. 希望...

簽左,不過睇死老任唔出
DGCNYO 發表於 2016-7-11 14:58

風氣過後都唔知出唔出到...
叫佢改番岩D名先好過啦

風氣過後都唔知出唔出到...
叫佢改番岩D名先好過啦
556556bt 發表於 2016-7-11 18:40

出現了
即係 windows 10 mobile 用家真係唔駛玩呢 D cheap game

出現了
即係 windows 10 mobile 用家真係唔駛玩呢 D cheap game
snoopy11hk 發表於 2016-7-11 21:58

game cheap 唔cheap 我就唔知. 本身我唔打機既.
但係mobile 既game life cycle 一向好短. 一陣就消失. 還記得幾年前有個draw sth. 都唔知有無heat 2 個月.

其實由iOS轉WP唔係太難吧(好似係)

其實由iOS轉WP唔係太難吧(好似係)
書中出舉人 發表於 2016-7-12 01:20

主要睇老任,UWP份大的是win10 PC用家,只出UWP 手機又好似太少

PC似乎真係自己打自己同無GPS