[操作疑難] 朋友送了部950XL給我,想問聯絡人資料怎由安卓過落去?

20160714_122452 (Small).jpg

我的聯絡人,我放咗係Google Gmail果處,想問下點樣可以Sync去950XL ?

登入google 號就得啦....outlook果到,Gmail同部埋都無問題

登入google 號就得啦....outlook果到,Gmail同部埋都無問題
DGCNYO 發表於 14/7/2016 12:32

咁簡單,一陣開嚟玩下先。
開頭仲諗住放咗佢。

咁簡單,一陣開嚟玩下先。
開頭仲諗住放咗佢。
風十三 發表於 2016-7-14 12:36

黎D功能野係好好用,但app闊度唔夠,做野唔玩game我覺得幾好....玩就算了,暫時UWP app都係開始緊

暫時要等RS1出街功能應該最理想,如果你有用Win10 PC,應該會最有交雜

咁好送比你,得閒試wp10 continuum功能

黎D功能野係好好用,但app闊度唔夠,做野唔玩game我覺得幾好....玩就算了,暫時UWP app都係 ...
DGCNYO 發表於 2016-7-14 15:22

係啦,係吾夠apps同game
xbox live(xbox one都有吾少game可以出wp10 Assassin's Creed Chronicles)

呢部機最強係影相

係啦,係吾夠apps同game
xbox live(xbox one都有吾少game可以出wp10 Assassin's Creed Chronicles) ...
kevinlaw 發表於 2016-7-14 15:42

XBOX game可以期待下,我比較其待之後win10個整合

黎D功能野係好好用,但app闊度唔夠,做野唔玩game我覺得幾好....玩就算了,暫時UWP app都係 ...
DGCNYO 發表於 14/7/2016 15:22

同電腦有甚麼嘢玩?

呢部機最強係影相
goalsp 發表於 14/7/2016 16:00

點強勁?我平時用手機影相都只係全自動。
我仲諗緊張新買入128GB XD 放係邊部機。