真係冇app用

海洋公園, 博物館冇app用, 真係x

去日本或Eur旅行,死得...

海洋公園, 博物館冇app用, 真係x

去日本或Eur旅行,死得...
ikea 發表於 2016-8-4 00:52

去歐洲旅行安乜APP? 一個google 乜都摷晒出黎. 大部份informative 既app 本身就係有m page la.
反而有張data sim 緊要得多. 另外就係相機囉..
時下要放閃又唔怕被人賣privacy 咪FB/ IG 囉.. 夠晒啦.

係有美中不足既, VOIP SIP phone app 仲未有一個似樣既.
要用既skype, WhatsApp 都OK. 況且現代人點會得一個電話咁少. 去旅行攞多一部, 跌左都有後著

有app 又點,好多都唔係官方! 裝咗出事點算?

收錢嘅第三方更加,都唔知有冇官方授權,買咗出事會唔會比差人查接莊嫁?

有冇高手可釋疑?

有app 又點,好多都唔係官方! 裝咗出事點算?

收錢嘅第三方更加,都唔知有冇官方授權,買咗出事會唔會比 ...
Eric29042004 發表於 2016-8-4 09:17

不如你話翻鄉下會唔會變賣豬仔啦

第3方係咩你都未知

第3方係咩你都未知
DGCNYO 發表於 2016-8-4 13:24

願聞其詳!

第3方係咩你都未知
DGCNYO 發表於 2016-8-4 13:24

真嫁喎!呢D嘢師兄係知道的話請多多幫忙釋疑!

真嫁喎!呢D嘢師兄係知道的話請多多幫忙釋疑!
Eric29042004 發表於 2016-8-4 19:36

去睇條款啦等人餵?

去睇條款啦等人餵?
DGCNYO 發表於 2016-8-4 23:22

請問是App 的條款?

請問是App 的條款?
Eric29042004 發表於 2016-8-4 23:49

你應該去研究大多app機制,API運用

係就同果幾百萬Android app用戶一樣中左都唔明

你應該去研究大多app機制,API運用

係就同果幾百萬Android app用戶一樣中左都唔明 ...
DGCNYO 發表於 2016-8-5 10:36

我記得之前微軟自己寫咗個超強Youtube app,但因為涉及api 問題被迫削減下載功能及再加上廣告!

是指這些嗎?