部640成日話Whatsapp has expired

明明係Store裝咗最新版本,但一開Whatsapp就要我update,去到Store又冇得update。次次都要uninstall 再install用得番,玩咩啊。

via HKEPC Reader for Android

聞所未聞

via HKEPC Reader for Android

裝係卡?

裝係卡?
DGCNYO 發表於 2016-10-2 21:18

部機冇插卡

裝係卡?
DGCNYO 發表於 2016-10-2 21:18

經常update 就有.....

明明係Store裝咗最新版本,但一開Whatsapp就要我update,去到Store又冇得update。次次都要uninstall 再inst ...
wct 發表於 2016-10-2 20:57

你個時間有冇SET同SERVER同步
呢個問題如果唔係時間唔同步,基本上冇得搞,
查過BUG回報,WHATSAPP同微軟都指係對方問題, 只能講: 下部唔好再幫親

你個時間有冇SET同SERVER同步
呢個問題如果唔係時間唔同步,基本上冇得搞,
查過BUG回報,WHATSAPP同微軟都 ...
s84292 發表於 2016-10-4 13:49

時間、日期、時區都正確一樣唔得,
基本上依家部機唔可以 POWER OFF,一REBOOT就要重裝Whatsapp

聞所未聞 x 2.

Install WhatsApp Beat version,正D.日日 update