想買機

又跌爆an機,冇心水之下,又想用番lumia機,邊到有平平地650或640買呢?其實淘淘買信唔信得過?

你當二手買就好好多,640美牌淘先三舊唔洗,650貴少少

又跌爆an機,冇心水之下,又想用番lumia機,邊到有平平地650或640買呢?其實淘淘買信唔信得過? ...
leon_uk 發表於 2016-12-20 21:28

用返lumia就唔驚跌爆嗎?

640/550/650粗用係ok

Thanks~! 最後都係入左640美水粗用.

Thanks~! 最後都係入左640美水粗用.
leon_uk 發表於 2016-12-25 16:06

請問係唔係森林買? 幾錢? 我見最平都要$69.95.

MacMonster 發表於 2016-12-26 15:32

tb平D

550歐水都係299 rmb

去左肥花買單卡美水, 係其他朋友係29.9大量入貨未開的$4XX.
剛升w10冇問題, 之前用930的資料完全入番晒, 連打出打入記錄都dl番落手機.
本來想在ebay入640xl雙卡, 但唔想等就去左肥花買.
比你參考, 我覺得合理價.
http://www.ebay.com/itm/New-Micr ... Phone-/281743891494

MacMonster 發表於 2016-12-26 15:32

去左肥花買單卡美水, 係其他朋友係29.9大量入貨未開的$4XX.
剛升w10冇問題, 之前用930的資料完全入番晒, 連 ...
leon_uk 發表於 2016-12-27 11:14

Thanks. 我搵下先!

人仔再跌就歐水Lumia 650

550/650用 Nano sim方便D