[操作疑難] 求教 首次買用 window 10 phone

用部機原裝 mircosoft edge 瀏覽器,點搞極都用唔到 flash player,我壹向上開果D網站要用flash player,依加大部份睇唔島,請指點小弟可做法,謝!

用部機原裝 mircosoft edge 瀏覽器,點搞極都用唔到 flash player,我壹向上開果D網站要用flash player,依 ...
xx30624700 發表於 2017-1-31 23:15

電話系統不支援Flash,除了W10M外,iOS和新版本的Android亦不支援Flash。

用部機原裝 mircosoft edge 瀏覽器,點搞極都用唔到 flash player,我壹向上開果D網站要用flash player,依 ...
xx30624700 發表於 2017-1-31 23:15

你唔以為電腦版個 edge browser 用到 flash,WP都會用到下嘛?

你唔係電腦版個 edge browser 用到 flash,WP都會用到下嘛?
pigmich 發表於 2017-2-1 22:45

電腦版Windows 10與電話版Windows 10,始終有不同之處。

1.  換電話
2.  要上 Flash 網立站時,WP share WiFi 畀部Android 電話/平板

樓上果位,Android都唔支持好耐啦,仲flash......

4.4.2仲有屎橋搞下,5.0以上不如訓下覺算....

apple?無存在過tim....

我反而想知樓主之前係用乜野電話係重support Flash....

我反而想知樓主之前係用乜野電話係重support Flash....
pigmich 發表於 2017-2-3 00:14

我仲用緊 4.3

係未睇唔到thisav, 好苦惱?

我仲用緊 4.3
snoopy11hk 發表於 2017-2-3 23:06

好好用落去,無架啦