有冇app可以影相果陣將耳機[play/pause]掣改做[快門掣]?

有冇app可以影相果陣將耳機[play/pause]掣改做[快門掣]?
(我部ONE X)
或者可唔可以好似iphone咁, [音量+]改做[快門掣]??

有冇app可以影相果陣將耳機掣改做[快門掣]?
(我部ONE X)
或者可唔可以好似iphone咁, [音量+]改做[快門掣]?? ...
jensonsum 發表於 2012-5-16 17:43

太狗了, 你想玩偷拍

太狗了, 你想玩偷拍
CheeseJai 發表於 2012-5-16 17:45

兄台.!
說話小心D好喎.!
想踢爆我

http://www.eprice.com.tw/mobile/talk/4542/4768866/
ONE X 可用 BT headset 當無線快門

日本啟人 發表於 2012-5-16 18:15

姐係唔可以用app改/口\??
但係我個耳機既音響+/-掣唔支援ONE X

日本啟人 發表於 2012-5-16 18:15

正WOR ONE X, 加埋呢個比你啦
https://play.google.com/store/ap ... 3JlZW5DYW1lcmEiXQ..
佢有DEMO教你影腳

正WOR ONE X, 加埋呢個比你啦

佢有DEMO教你影腳
CheeseJai 發表於 2012-5-16 18:29

我冇藍牙耳機

姐係唔可以用app改/口\??
但係我個耳機既音響+/-掣唔支援ONE X
jensonsum 發表於 2012-5-16 18:25

你用有線個 d 無用
(headset 改鍵只限接通鍵 + Music function)

你用有線個 d 無用
(headset 改鍵只限接通鍵 + Music function)
日本啟人 發表於 2012-5-16 19:00

但係藍牙耳機就用任何機都用到晒耳機上D掣既功能?

但係藍牙耳機就用任何機都用到晒耳機上D掣既功能?
jensonsum 發表於 2012-5-16 19:04

理論上駁到上去就得
但個 button combination 就唔知