[操作疑難] 請問知唔知點可以取消鎖屏密碼

我用緊 RAZR, 想 SETUP 基本VPN, 佢話要設定密碼先可以 SETUP. 而家我想取消個鎖屏密碼, 不過搵極都唔知邊度, 請問有冇人知 ?
唔該!

(好似POST錯區)

入5次錯誤密碼,你會見到忘記密碼字樣,可以取消密碼!

入5次錯誤密碼,你會見到忘記密碼字樣,可以取消密碼!
bosua 發表於 2012-7-16 15:55

我見好多POST都話入錯5次之後, 等30 SEC 又再重新再試, 冇得取消.

按完5次之後,會出現以下圖片!

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

按完5次之後,會出現以下圖片!
bosua 發表於 2012-7-16 16:30

我唔係用圖形, 係用密碼,不過可以改為圖形.
又再請教一下, 如圖片上所講, 是要去GMAIL再作更改, 但可否直情取消唔用呢 ?

部機唔係你架 ?

部機唔係你架 ?
killer_queen 發表於 2012-7-16 16:43

又泥高登仔嗰招 ?
你係咪用 RAZR ?

我唔係用圖形, 係用密碼,不過可以改為圖形.
又再請教一下, 如圖片上所講, 是要去GMAIL再作更改, 但可否 ...
BillGay 發表於 2012-7-16 16:40

去返手機個 Security 度改

又泥高登仔嗰招 ?  
你係咪用 RAZR ?
BillGay 發表於 2012-7-16 16:46

關高登仔咩事 ? 佢地執機多啲架咩 ? 咁你去問佢地嘛

係咪用 RAZR 有咩關係 ? RAZR 唔係用 ANDROID 架咩 ? 佢個鎖屏 密碼係 MOTO SET 架咩 ?

去返手機個 Security 度改
觀星是答案 發表於 2012-7-16 16:49

可以改, 唔可以取消, 我想取消.