[遊戲] [討論] LINE ツアーズ(LINE版PAD)

今日啱啱出,應該唔錯
玩唔到PAD既師兄值得留意下隻Game!!

下載:https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.naver.SJLGCCNPB

你的國家/地區不支援這個項目

你的國家/地區不支援這個項目
treeway 發表於 2013-5-31 22:44

Step 1.首先跟往呢度做:
http://gphonefans.net/forum.php?mod=viewthread&tid=163115
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

跟得依個做我玩pd al

跟得依個做我玩pd al
a886 發表於 2013-5-31 23:04

哈哈...
不過P&D都唔係人人玩到,好似之前自己UNROOT+改埋kernel都係唔得......

成功install,不過之後看不懂日文,delete了
哈哈

回復 5# 細聰
我unroot左+改埋secure kernel
反而PAD玩到 LINE某D Game玩唔到
要連SuperSU app都uninstall埋先得

成功install,不過之後看不懂日文,delete了
哈哈
treeway 發表於 2013-6-1 01:31

今日放假玩左陣,其實整體系統都好簡單.
只要肯試下,唔識睇日文都應該可以半個鐘內上手

回復  細聰
我unroot左+改埋secure kernel
反而PAD玩到 LINE某D Game玩唔到
要連SuperSU app都uninstall埋 ...
~虎~ 發表於 2013-6-1 01:37

最新果幾隻日本獨佔Game就係咁...我直頭將SuperSU個名改做Unknow都俾佢掃到

回復 8# 細聰

玩Line Game 唔洗搞咁多野
佢地好多都Game 都有有人mod root bypass
root左機都玩到
keyword= line root

PAD temp unroot就玩到 好似玩呢隻重煩