[操作疑難] Android 機,點 set Whatsapp 的 password?

朋友的whatapp畀人hacked.
佢話冇set password.
請教各位師兄應該點set!?

回覆 1# big_nature

你係部電話唔見?
    你可以試下叫佢睇下locate先

但唔好打草驚蛇

https://www.google.com/android/devicemanager?hl=zh_HK

回覆 2# chromechan

唔係!
係一位朋友發whatsapp畀我叫買支付寶!
話請代購4張1000蚊!
都幾大咬!
知道佢本人冇咁需要!

應賬戶畀人hacked!
想打電話畀佢,
但唔通!

回覆 3# big_nature

依家到WhatsApp

應該冇得整,除非嗰位朋友嘅電話卡攞返到手,之後再安裝返,估計應該可以嘅

回覆  chromechan

唔係!
係一位朋友發whatsapp畀我叫買支付寶!
話請代購4張1000蚊!
都幾大咬!
知道佢本人 ...
big_nature 發表於 2015-3-7 18:21

肯定係whatsapp唔係Line?同因為whatsapp跟電話號碼登記,其他人應該偷唔到account
whatsapp冇得set password架
咁睇嚟跟本呢個電話號碼同sim咭未到你朋友手就一早已經比人登記過whatsapp
咁只有直接聯絡whatsapp公司幫你朋友搞

回覆 5# keithlam2577

條友發的whatsapp!
當我係傻強!
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆  keithlam2577

條友發的whatsapp!
當我係傻強!
big_nature 發表於 2015-3-7 21:29

你個頁面明明係Line喎
你可能真係要改叫傻强

以前wtsapp之可以喺一部電話度用,另一部一用 原來果部就用唔到
但而家有網頁版wtsapp 其實又係點運作?

回覆 8# C-Leung

依家網頁版係電話嘅Mirror,即係同電話sync咗

你個頁面明明係Line喎
你可能真係要改叫傻强
keithlam2577 發表於 2015-3-7 21:34

我以為而家whatsapp都出事咁恐怖
原來虛驚一場