大家個小熊來電,呢期有冇慢半拍………?

呢幾日先發現,廣告電話打入嚟,佢無Block。
接聽之後,起碼大半分鐘以上,佢就突然Block。
唔知有冇師兄有同我一樣嘅情況呢?

我還是用緊舊版 4.36 ,只更新資料庫,3秒block.暫時正常

唔知有冇師兄有 ...
mdws2002 發表於 2015-3-18 10:22

小熊比Who's call 收購左
轉啦

Android 5.0?
我升左 5.0 開始有問題

via HKEPC Reader for Android

小熊比Who's call 收購左
轉啦
keithlam2577 發表於 2015-3-18 12:22

我都知小熊來電已經賣咗俾人。
但係如果佢仲係正正常常嘅話(即係可能係設定上嘅問題),就懶得轉嘛。

Android 5.0?
我升左 5.0 開始有問題

goofyz 發表於 2015-3-18 13:08

唔係,只係Android 4.4.4。
而且一直都係用緊呢個版本,之前仲係正常嘅。
小熊來電版本係4.39

我都知小熊來電已經賣咗俾人。
但係如果佢仲係正正常常嘅話(即係可能係設定上嘅問題),就懶得轉嘛。 ...
mdws2002 發表於 2015-3-18 13:43

用Who's call設定好之後
所有唔顯示或者廣告電話打黎直頭唔會響
可以唔使次次睇咩電話打黎

我升左 5.01 後 小熊直頭吾識popup...係收完線後...係notification show返我睇係咩廣告電話...

唔知有冇師兄有 ...
mdws2002 發表於 2015-3-18 10:22

有呀!我都係block唔到電話

我已更新5.0

5.0同5.1都正常用到小熊