香港股票2.3.5 app

香港股票2.3.5 app

我用左呢個 app (香港股票)好耐
換左部手機 S6 edge, 入左去香港股票之後, 就完全入唔到去menu設定( LG G3仲可以入)
有冇師兄可以幫吓我呀 ?
唔該晒

師兄你呢隻APP - 香港股票2.3.5 app 邊度搵? 順便可以幫你試下

師兄你呢隻APP - 香港股票2.3.5 app 邊度搵? 順便可以幫你試下
winsel 發表於 2015-4-14 23:47
上傳比你 https://drive.google.com/file/d/ ... mM/view?usp=sharing

下載後安裝 apk

另一份 daveyfong.hkstock_src.xml (3.23 KB) 放到手機內存位置

打開 香港股票 app 按 Menu 選 更多 設定 匯入/匯出設定 匯入本地

內裏應該看到該檔 daveyfong.hkstock_src.xml 按確定 完成

再按 Menu 選 新增 輸入股票代號 ~ 完成 ~

今天update 唔倒,可否唔用money18.on.cc做Source

今朝都未用到,
有冇其他apps介紹?

剛剛ok番

剛剛ok番
Mrcheng 發表於 2015-4-28 09:06

我由琴日到依家都唔得
似係money18個source 問題

我由琴日到依家都唔得
似係money18個source 問題
tomtom12_34 發表於 2015-4-28 11:15

係,先頭得左一陣,好快又唔得
Money 18 手機版都唔得

上傳比你 

下載後安裝 apk

另一份 daveyfong.hkstock_src.xml (3.23 KB) 放到手機內存位置

打開 香 ...
別問我是誰 發表於 2015-4-15 01:14

ching 是Realtime的?

係,先頭得左一陣,好快又唔得
Money 18 手機版都唔得
Mrcheng 發表於 2015-4-28 11:25

money18個app 無問題喎