回復出廠設定後如何可以不自動裝回所有軟體?

因懷疑某些軟件衝突造成不穩,部機又越用越慢.....想洗機,但每次一重設完就會自動安返晒 D 軟件.....連我剷左果 D 都再裝過....

有無辦法唔自動重裝?

唔該晒。

洗完機進入桌面 有選項比你勾選 係咪要還原下載咗既程式

你唔勾選就可以了

TOP