7-11雀巢drumstick送$4 Google Play

小家到, D錢仲會有deadline (出年)
一年whatsapp都唔夠畀

Google Play D優惠都要$8啦, 唔買whatsapp都買唔到特價野.

動漫節個時去google play檔口玩抽獎都有$8送, 又話7月尾前要用
不過我唔理入左先, 仲拎多張入黎去, 又入到wor
到左8月我check餘額仲係到wor
跟住拎去買LIHK

$4可以做到啲咩

動漫節個時去google play檔口玩抽獎都有$8送, 又話7月尾前要用
不過我唔理入左先, 仲拎多張入黎去, 又入到w ...
GeneralShepherd 發表於 2015-10-21 17:59

流程係:

1. 買甜筒, 收據有code換領劵 (不是code, 有deadline, 正常)
2. 用呢張劵換redeem code (有deadline 30-11-2015, 正常)
3. redeem $4 (有deadline, $4要在30-11-2016之前用)

問題在於D錢會有短deadline (對比apple D code本身有以年計既deadline期)
咁GeneralShepherd兄指你嗰D錢有deadline係指個code定係換左既錢先?

回復 1 #ronald

都幾好喎, 岩岩換完,
如果唔想登記信用卡, 可以用呢個方法買免費野in Google play, playbooks...

小家到, D錢仲會有deadline (出年)
一年whatsapp都唔夠畀

Google Play D優惠都要$8啦, 唔買whatsapp都買唔 ...
ronald 發表於 2015-10-21 17:46

係咪可以入好多張$4 coupon?

鴨仔 發表於 2015-10-23 22:57

每次交易只有一張coupon

鴨仔 發表於 2015-10-23 22:57

可以,
但要分單買

係咪買一支都有?

回復 9 #Dominator

最少2支