有無Ching仲用緊舊版小熊?

我用緊v.4.50.9,剛收倒呢個message:

咁係咪即係舊版就黎無得更新資料庫?

via HKEPC Reader for Android

seems to be

via HKEPC Reader for Android ...
godchoi 發表於 2016-4-19 13:35

係。
參見 hkjunkcall.com 官方聲明

唔止小熊,所有本年2月前下載、使用hkjunkcall的App版本,都要更新,才可繼續使用資料庫。

我都係一路用開舊版小熊好地地, 依家話要升級......
Ching們繼續用新版小熊定轉用其他呢?

via HKEPC Reader for Android ...
godchoi 發表於 2016-4-19 13:35

我啱啱轉左"喵喵來電", 介面簡單易用, 同最初既小熊有得揮!

係。
參見 hkjunkcall.com

唔止小熊,所有本年2月前下載、使用hkjunkcall的App版本,都要更新,才可繼 ...
headuck 發表於 2016-4-19 14:01

小鴨幾時會有"完全符合名稱白名單"功能?我而家仲KEEP住舊版小熊係因為其他都冇呢個功能,對我嚟講好有用。

小鴨幾時會有"完全符合名稱白名單"功能?我而家仲KEEP住舊版小熊係因為其他都冇呢個功能,對我嚟講好有用。 ...
biohazardta 發表於 2016-4-20 13:26

自0.2版本起,已經推出,可以在廣告名單中,單擊後選擇“加入例外名稱名單“便可。
因為App介面及用詞與舊小熊不同(以免視為抄襲介面),很多替代小熊的用戶也找不到已有的功能,因此製作了
對照表供參閱。

自0.2版本起,已經推出,可以在廣告名單中,單擊後選擇“加入例外名稱名單“便可。
因為App介面及用詞與舊 ...
headuck 發表於 2016-4-20 14:58

搵到啦!THANKS CHING!! 另外想問點想SEARCH廣告名單?例如我想喺名單度搵ABC公司嘅廣告電話號碼要點搵?我唔見有SEARCH機構名稱嘅位置~~

THANKS!

搵到啦!THANKS CHING!! 另外想問點想SEARCH廣告名單?例如我想喺名單度搵ABC公司嘅廣告電話號碼要點搵?我唔見有SEARCH機構名稱嘅位置~~
biohazardta 發表於 2016-4-20 20:35

現時只可用號碼search,所以要指定名稱輸入唔係太方便,暫時要在其他地方search個號碼先,或人肉scan個list,遲少少先會一次過做埋用文字search/輸入例外名稱suggestion等功能。

現時只可用號碼search,所以要指定名稱輸入唔係太方便,暫時要在其他地方search個號碼先,或人肉scan個li ...
headuck 發表於 2016-4-20 21:56

唔該曬你呀
已經劏咗隻熊啦