有無人用緊F460 ? 你地用緊咩ROM ?

有無人用緊F460 ? 你地用緊咩ROM ?

BTW F460個thread點解咁快CLOSED ?

我有部 F400,正研究刷 ROM

請問除左 T-MOBILE 仲有咩 ROM 可刷?

F400係正宗g3喎...大把rom啦....仲可以試我最想試個樣野...systemless root....我f460搞極都搞唔掂...

via HKEPC Reader for Android

最順,最正
calvinleeabc 發表於 2017-1-3 19:39

睇落好似幾好喎...仲定期KEEP住UPDATE....知唔知MOKEE整唔整到systemless root ? 我試過CM13 ROM.....但不成功.......

最順,最正
calvinleeabc 發表於 2017-1-3 19:39

OK,我試下,其實如果唔係 BOOTLOOP 我都真係可以唔刷就儘量唔刷,話晒有風險,如果用得好地地只係玩唔到 POKEMON GO 咁小事我唔會屎忽痕走去攪

OK,我試下,其實如果唔係 BOOTLOOP 我都真係可以唔刷就儘量唔刷,話晒有風險,如果用得好地地只係玩唔 ...
chue 發表於 2017-1-4 00:36

你試還試...要揀岩ROM喎....揀返F400既先好刷....唔係就可能唔止BOOTLOOP咁簡單

咁就冇法,比$380 人賺啦唯有

最順,最正

請問呢個用咩刷?因為唔係 TOT 檔,似乎唔啱用 LGFLASHTOOL

佢個o個應該係卡刷, 係custom recovery入面刷,個recovery用臨時既都可以.

via HKEPC Reader for Android