[實用軟件] 有咩出名既file manager 好用? 依家用緊Asus個果好慢

有咩出名既file manager 好用?
依家用緊Asus個果load得好慢, 好似我開相機個相片夾(200幅相), 要load好耐先出到相.

唔怕比app 偷資料可以用ES File Explorer, 最好用
依家部DP-X1A 就裝左X-plore File Manager

回復 1 #longleg

用 > 快圖瀏覧 app 直接開相片勁快

回復 longleg

用 > 快圖瀏覧 app 直接開相片勁快
imax 發表於 2017-1-7 20:13

快圖瀏覽 (QuickPic Gallery???
let's try

快圖瀏覽 (QuickPic Gallery???
let's try
longleg 發表於 2017-1-7 21:33

呢隻嘢被收購後 多咗大量1星,我都放棄咗啦。

呢隻嘢被收購後 多咗大量1星,我都放棄咗啦。
Mathk 發表於 2017-1-7 22:43

但係我岩岩試真係load我好快wor,點解放棄?

但係我岩岩試真係load我好快wor,點解放棄?
longleg 發表於 2017-1-7 22:46

你咪睇下啲評論囉(英文)

你咪睇下啲評論囉(英文)
Mathk 發表於 2017-1-7 23:17

睇左d 1星comment,,, 都係怕獵豹收購之後私隱不再.
同埋全部野自動上cloud. 但我自己用又唔覺wor,,佢個cloud 要開acct先用到, 同埋佢真係load 得好快.

我試過:
file manager
x-plorer
ES
Super manager
Asus

全部當然開個WhatsApp image folder (10000萬張相, Nexus 6P) 既時候都load 到死下死下
係得佢一開就順..... 有無其他推介?

Try solid explorer!

Try solid explorer!
siuhung 發表於 2017-1-8 10:20

試左,,, 開相都係好慢