喵喵來電 是否已停止更新??

APP已喺google play搵唔到, 有部機個database只能上到1月21日
個app的討論帖已鎖

APP已喺google play搵唔到, 有部機個database只能上到1月21日
個app的討論帖已鎖
chinwah 發表於 2017-2-6 10:46

1.Google Play有搵唔到係你問題
2.database只能上到1月21日都係你問題

結論係你的問題

https://play.google.com/store/ap ... filter&hl=zh_HK

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一直都用到喎~~

咁快有結論?

Samsung A5舊片, android 5.0 samsung rom hk

希望作者睇到,p.m.吓佢先

咁快有結論?

Samsung A5舊片, android 5.0 samsung rom hk
chinwah 發表於 2017-2-6 15:19

唔支援同google play搵唔到係2樣野,我用v1.24,

如果google play更新唔到大把方法下載,都係唔識google下

下面有email,真係有問題做咩唔email/去facebook比作者

唔支援同google play搵唔到係2樣野,我用v1.24,

如果google play更新唔到大把方法下載,都係唔識google下
...
zoin0000 發表於 2017-2-6 18:12

作者係呢度會員, 亦喺度有開POST推廣,
我喺度出POST問亦好正常,係你喺度搞住晒,好心你唔關你事可以唔回
唔洗吓吓好似開火咁

...
zoin0000 發表於 2017-2-6 18:12

仲有, 本身個APP裝開, 無啦啦變左唔支援唔係有問題係乜?
GOOGLE play搵唔到你講吓有乜方法攞啦, 唔係得個講字
(呢個app無提供apk的, 要google play 下載, 唔好叫我去啲第三網站攞apk呀)

好在你唔係作者,如果唔係咁嚟答人我真係即時uninstall個app

仲有, 本身個APP裝開, 無啦啦變左唔支援唔係有問題係乜?
GOOGLE play搵唔到你講吓有乜方法攞啦, 唔係得 ...
chinwah 發表於 2017-2-6 21:51

裝開唔支援唔一定有問題

小熊都d機用用下唔支援,要裝大把方法裝到

人地有官方連絡方法唔用硬係要開Post等人回,你慢慢等

咁快有結論?

chinwah 發表於 2017-2-6 15:19

其實你都唔駛咁快有結論呢~

首先~ 我今朝專登刪左佢再裝過CAP既圖~

之後再裝返再更新既圖

又,其實對Google Play Store有d了解,都知道理論上係Play Store見到既app都係可以裝既~ 點解可以得出「APP已喺google play搵唔到」既結論呢?如果係搵唔到,咁你cap果張圖又係咩黎架呢?