自已動手裝46寸LCDTV掛牆架

8mm ? 10mm,咁大部電視,起馬要4分啦爆啦

原帖由 ypco 於 2009-8-31 00:27 發表
買左46"LCDTV, 原裝架要成HKD1,480, 上深圳買平一大截,都係原裝,但價錢就RMB270 !睇圖!最麻煩就是鑽石屎主力牆,用左4口8mm不鏽鋼拉爆及2口10mm拉爆,但唔夠力!慳左HKD1,180.

用 6 粒 拉爆都唔夠力

可唔可以pm我點訂, 我都想買一套.

原帖由 ypco 於 2009-8-31 01:40 發表
索尼家用電子產品深圳特約維修站  

在這裡買的:RMB270, 包安裝!
索尼SONY維修站
地址: 深圳市羅湖區愛國路1035號  
  (郵編:518003)  
E-mail: [email protected]  
服務電話: 0755-25405079  
服務時間: 周一到周日 9:00-18:00,全年無休

感謝, 聽日打去問問

原帖由 ypco 於 2009-8-31 01:45 發表
記住係維修站先有,深圳其他SONY專門店係冇貨架!仲有唔係比這套你的,自已經驗來!仲有,可以網上訂,在上海SONY專門店,現在做特價RMB200, 運費到香港加多RMB100, Door to Door.

上海SONY專門店, 上網訂到嗎 ?? 加埋先300都抵好多喎.