邊到有得買三極管?...

想用黎整番好部玩具......要8550 同8050....去過華輝...都係吾見有....邊到有得買?...thx

和興 地址 Link
8550 TO-92 PNP 40V 1.5A 1W  @$1.00
8050 TO-92 NPN 40V 1.5A 1W @$1.00

原帖由 plutoweb 於 2010-1-8 17:01 發表
和興 地址 Link
8550 TO-92 PNP 40V 1.5A 1W  @$1.00
8050 TO-92 NPN 40V 1.5A 1W @$1.00

thx ar ...但我是係住深水埗的....係未最近都一定要去旺角先有得買?...深水埗有無地方有le?... 因為我平時好少會經旺角,又吾想特登去買....thank you

華__一定有!!!
今日先買完 @$1
o係transistor o個一頁, 右手邊左下角收上黎第4格
o係2Nxx series 個column 到

原帖由 Motti_sir 於 2010-1-8 18:29 發表
華__一定有!!!
今日先買完 @$1
o係transistor o個一頁, 右手邊左下角收上黎第4格
o係2Nxx series 個column 到

竟然係咁...即係去多次...thank you so much

我都係搵唔郅正諗住走o個陣咁o岩見到9014
"咦.....學校都係用呢隻, 9014....上面會唔會係8字頭?"
結果真係

原帖由 kenlau 於 2010-1-8 16:09 發表
想用黎整番好部玩具......要8550 同8050....去過...都係吾見有....邊到有得買?...thx

華x d電子零件好少, d櫃桶十室九空, 得d電左電容多d, 但貴到死, 買唔落手

原帖由 LKF 於 2010-1-8 22:29 發表

華x d電子零件好少, d櫃桶十室九空, 得d電左電容多d, 但貴到死, 買唔落手

好多時無係唔refill, 自己拎個兜去問佢
至於貴呢個就....