有冇ching見過片中工具

有冇ching見過片中工具,或者差吾多都得
http://www.youtube.com/watch?v=-cFToZt_KzI
thx

I am going to order it from ebay, want to get 1?

US$43+18 almost HK$500 each

呢件野執得仲差過用鋁管DIY既執線桶 , 定係條鬼佬手工差!?
唯一好處係可以中途入線執. 其他真係睇唔出有咩好處.

呢件野執得仲差過用鋁管DIY既執線桶 , 定係條鬼佬手工差!?
唯一好處係可以中途入線執. 其他真係睇唔出有咩 ...
3K 發表於 2012-5-16 22:05

師傅post返張 鋁管DIY既執線桶 既相俾大家開下眼界啦

回復 3# 3K
ching,咪係執線通呀?有冇DEMO黎睇下

師傅post返張 鋁管DIY既執線桶 既相俾大家開下眼界啦
LEARZA 發表於 2012-5-16 23:47

無做呢D野好耐,做靚仔時就執得多. 睇住人做就有.

相就無係手 , 你可以想像下 24 條 10mm 鋁管卡啦咁併埋一個六角形.

回復  3K
ching,咪係執線通呀?有冇DEMO黎睇下
ckl20002003 發表於 2012-5-17 00:30

其實無正式官方名,係一間亞洲級數既cabling公司流傳過來.
其實做呢行做得大project 既都應該接觸過呢間公司.
就係用24/48條鋁管卡啦併埋一個六角形.

有冇ching見過片中工具,或者差吾多都得

thx
ckl20002003 發表於 2012-5-16 11:54

好老實 舊野真係冇乜用 好少可會用到

回復 8# poonpoon098
就係因為呢期有單JOB,要拉8XX幾條CAT6線

回復  poonpoon098
就係因為呢期有單JOB,要拉8XX幾條CAT6線
ckl20002003 發表於 2012-5-17 10:31

30幾條PANEL , 都唔係好多者.
不過執齊一棍棍上的確係靚仔好多.
如果係做香港大陸公司仔,要求唔會好高者.
做IBANK就煩啦,特別係新場.