宜家要TB電子野點算?

淘寶左D遙控組件,以前C hings話神州幾好,但宜家海關查得勁,會唔會連鋰電池、電子野直頭運唔到落黎?
btw,如果我走呢個: http://item.taobao.com/item.htm? ... &id=39319065628

會唔會方便D?好似順豐無禁鋰電同電子(平時直接速遞到港買過唔少OK的,但今次在多間鋪頭買想集運平D)

用順豐集運正常冇問題。

淘寶左D遙控組件,以前C hings話神州幾好,但宜家海關查得勁,會唔會連鋰電池、電子野直頭運唔到落黎?
btw ...
samuelsansan 發表於 2014-10-3 13:28

但呢間係惠州, 如果有時想自己去攞做唔到.

但呢間係惠州, 如果有時想自己去攞做唔到.
jerrychan0610 發表於 2014-10-3 14:35

咩意思?
我主要想在神州的惠州集運中心打包好我的包裹,然後透過順豐送到香港自取點。
呢個集運係唔係咁解? 小弟唔係好識

via HKEPC Reader for TV

岩岩試用神洲, 2609 畀錢佢話即日發貨... 今日仲未check 到件貨去咗邊, 問客服又話海關放假到5號...

咩意思?
我主要想在神州的惠州集運中心打包好我的包裹,然後透過順豐送到香港自取點。
呢個集運係唔係咁解 ...
samuelsansan 發表於 2014-10-3 15:07

你講嘅係一般集運的用途,
因為我有時心急, 未到齊都上去攞,, 會快D

你講嘅係一般集運的用途,
因為我有時心急, 未到齊都上去攞,, 會快D
jerrychan0610 發表於 2014-10-3 16:15

haha,我住九龍,要上深圳我唸D車錢同順豐直到差唔多

岩岩試用神洲, 2609 畀錢佢話即日發貨... 今日仲未check 到件貨去咗邊, 問客服又話海關放假到5號...  ...
miniz 發表於 2014-10-3 15:56

你有無電子\液體果D禁運品?

USB 風扇算唔算 ..

USB 風扇算唔算 ..
miniz 發表於 2014-10-3 18:06

電子野範圍咁廣,玩曬啦....你有無用它那個‘特別貨品通道’?