[開箱] Panasonic Eneloop 第四代 BK-3MCC

樂天市場買, 空運到港, 計埋運費都抵過起鴨記鋪頭買第三代Eneloop

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

有冇Link ?我都想買!
THX

THX
pcm10241024 發表於 2014-10-6 06:54

www.rakuten.co.jp搜索BK-3MCC/12

有無D高容量呀 ?

最好有2500mAh 或以上啦.

同第三代有乜分別呀?

THX
pcm10241024 發表於 2014-10-6 06:54

我都係,不過...買幾粒,運費比例會好高,唔值。買多D,我又用唔到咁多。

我都想買 有無人一起SHARE運費

同第三代有乜分別呀?
willywong888888 發表於 2014-10-6 11:43

2100cylce vs 1800cycle
2100 cycle意思係以IEC標準差放電2100次後,容量得返6成。
簡單來講即係耐用D咁解,因為正常使用好難差放2100次咁多

2100cylce vs 1800cycle
2100 cycle意思係以IEC標準差放電2100次後,容量得返6成。
簡單來講即係耐用D咁 ...
icefire 發表於 2014-10-6 12:13

CHING大概 連運費 幾錢1 PACK? 有無eneloop pro/elite賣?

CHING大概 連運費 幾錢1 PACK? 有無eneloop pro/elite賣?
wongcc2006 發表於 2014-10-6 12:25

有eneloop pro賣,但貴一半又只得500次cycle,elite就好少見
要睇運幾多,同有冇運費優惠,有優惠的話,$20都運倒,冇優惠就可能要$40-50