順豐集運 內部系統 "升級維護"

不知道甚麼時候開始的 , 我星期5付款的至今還未出庫
客服說是他們的系統 "異常". 一般情況下 4PM 前付款的當天會出庫 .

這是 淘寶店铺 "顺丰出口转运平台" 頁面的公告 , 有急件要用的朋友慎拍 !

近期還加價了 ... RMB 18 + RMB 3 / 0.5KG -> RMB 19 + RMB 4 / 0.5KG

- - -

更新進度 :

V 2014-10-31 18:57 付集運費
V
V
V
V
V 2014-11-05 13:36 出深圳集運庫
V
V 2014-11-07 12:51 收SMS提示可自提
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都有D 野落緊黎, 不過上星期落黎都好快, 第二日就到.
今次係尋日收件, 今日仲係無變.  尋日開始已經係 "快件在 嘉兴, 正转运至 嘉兴集散中心"
不過, 我估佢只係懶 update 掛, 順豐應該比足"通關費", 過關最順暢既.

我都係今日中午先落ORDER送黎, 希望星期三會送到啦

首重18元??

係19人仔

過幾日雙11就好玩,街外集運間間都出事,個個都轉返去老順,而家得返順豐冇咩影響
雙11實唔荒唔集哂去順豐囉

過幾日雙11就好玩,街外集運間間都出事,個個都轉返去老順,而家得返順豐冇咩影響
雙11實唔荒唔集哂去順豐囉 ...
billyck2 發表於 2014-11-3 15:39

我星期六日睇都未有呢個公告既 , 雙11 前仲整個咁既公告睇黎好大鑊

由於系統升級,集運商順豐10.31-11.2到倉的訂單入庫將有72小時的延誤,10.31-11.2日支付集運費的訂單出庫也將有72小時左右的延誤。請耐心等待,給您帶來不便非常抱歉。