深水埗有1.25插賣??

用咩鉗?  

THANKS
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

華X應該有

用咩鉗?  

THANKS
jerrychan0610 發表於 2014-11-6 12:32

公廁旁邊條橫街果間好似有, 平過華X.  
我之前買過 xH2.54  同 xH2.0 既, 1.25 就唔 sure, 不過印象中佢有細過 xH2.0 的.

公廁旁邊條橫街果間好似有, 平過華X.  
我之前買過 xH2.54  同 xH2.0 既, 1.25 就唔 sure, 不過印象中佢 ...
Super169 發表於 2014-11-6 19:56

咁個鉗邊度有得買, 見TB要75 人仔, 仲只係可以鉗1.25 1.5

咁個鉗邊度有得買, 見TB要75 人仔, 仲只係可以鉗1.25 1.5
jerrychan0610 發表於 2014-11-6 23:47

最初鴨記貪就手, 買左紅色果把 cheap 野, 唔記得係廿幾定三十幾蚊, 但係超難用, 夾得唔好.
後尾淘開野, 順手買左藍色果把, 超好用.  人仔 68蚊 (未計運費), 香港唔知要幾錢了.

最初鴨記貪就手, 買左紅色果把 cheap 野, 唔記得係廿幾定三十幾蚊, 但係超難用, 夾得唔好.
後尾淘開野,  ...
Super169 發表於 2014-11-7 00:23

C兄, 你把係SN-28B? 好似係壓2.5的..

C兄, 你把係SN-28B? 好似係壓2.5的..
jerrychan0610 發表於 2014-11-7 14:26

係喎....你要壓 1.25, 細好多, 一時唔記得左添.   
不過, 都係一樣, 鴨記果隻....唔好用, 佢係一野壓落去既.  
藍色果把係一格格, 可以先收少少固定左隻腳, 然後再套條電線入去, 一野壓緊佢, 放便好多.
印象中都好似可以換頭既, 不過無買到唔知有無 1.25 了.
頭先去淘寶睇下, 乜家陣藍色果把只係三十幾人仔就有.....,平左咁多既.

係喎....你要壓 1.25, 細好多, 一時唔記得左添.   
不過, 都係一樣, 鴨記果隻....唔好用, 佢係一野 ...
Super169 發表於 2014-11-7 15:08

已買了相同牌字, 但係SN-03BM的.

已買了相同牌字, 但係SN-03BM的.
jerrychan0610 發表於 2014-11-7 16:11

你買果間有無得單買個頭既"钳口模块"?
例如好似呢 D:

我見有 D 鋪賣好似十蚊左右一個頭, 唔知你有無配埋唔同既呎吋.

你買果間有無得單買個頭既"钳口模块"?
例如好似呢 D:

我見有 D 鋪賣好似十蚊左右一個頭, 唔知你有無配 ...
Super169 發表於 2014-11-7 16:23

有單買頭, 我另外加買了SN-02BM頭
但係用一條螺絲, 再加2條柱鎖死個頭.