裝完熱水爐有手尾

http://www.hkepc.com/forum/viewt ... 1%E6%B0%B4%E7%88%90
不是煤氣公司裝,但都是代理。我已經有比開工利是一舊,所以全程都好好傾講,點知都出事,因發覺有兩個上手裝既魚尾碼弄鬆了,一個係磅住條凍水喉,一個磅住條熱水喉,都是最近爐身上水出水位,現在兩條銅喉有d up up 共,應該是拆舊爐時扯鬆,個師傅事後閔番d玻璃膠姐住果兩個扯大左既「窿」。未聯絡代理,現問如果想在不郁喉既情況下,有冇方法可以扶番穏條喉?鑽窿我沒問題。謝。

都係你比利是的關係,佢想返轉頭食多轉

買淺色魔術鋼膠修補...補時清走的玻璃膠先...或叫番個師傅來整...

我已經有比開工利是一舊
黃漢明 發表於 2014-12-4 10:13

你估有利是就等如唔會有手尾?
小心此類送禮可能構成行賄行為而觸犯《防止賄賂條例》。

回覆 1# 黃漢明

有相睇嗎?

搵野sip實d虛位,dup返實個魚尾碼得唔得?

食得你利士,有問題更係搵佢免費同你唔掂整到掂啦,邊有人食完好處有執漏就唔見人架

你估有利是就等如唔會有手尾?
小心此類送禮可能構成行賄行為而觸犯《防止賄賂條例》。 ...
BEpsilon 發表於 2014-12-4 21:27

我都係唔識先至上黎問下野,師兄唔想教識師弟無師兄,都唔洗成個梁家傑咁呀!

我都係唔識先至上黎問下野,師兄唔想教識師弟無師兄,都唔洗成個梁家傑咁呀! ...
廿三太郎 發表於 2014-12-5 00:56

你幾時做左樓主代言人呢...!(樓主似係中國姓)

回覆 5# TH30
今日搵到個師傅,佢都有教我搵鎚dup番入去,唔得再搵佢。試過,個碼已盡入,唔關個碼入唔哂事,係虛位太多。ps 碼腳係螺絲腳,唔係迫腳。

我都係唔識先至上黎問下野,師兄唔想教識師弟無師兄,都唔洗成個梁家傑咁呀!
廿三太郎 發表於 2014-12-5 00:56

吓?我似梁家傑資深大律師咩?
如果我真係唔想教,咁我為咩要提醒你有觸犯《防止賄賂條例》的風險呢?
聽唔入耳無所謂的...你好想去北角渣華道303號飲野,我唔阻止。

另外,請問你〔廿三太郎;UID: 003562〕同樓主〔黃漢明;UID: 201078〕其實有咩關係呢?