有fluke 289的有福了

ir3000 FC 無線連接可手機及平板

距離可幾遠....衹可以講一定唔太差

點樣買及裝APPS....自己GOOGLE吧

不知香港有幾多人有呢?

有两个型号唔好買錯....祝君好運

睇完post....靜靜雞去買....EPC文化....

ir 3000 FC 支援189,289,789
Supported smart phones   Android 4.3 and up . iPhone 4s and later

主機,說明書,189專用架

試機圖,大部份檔位都可在手机看到
apps的使用不介紹了

有興趣就去買個吧,完
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

不 ...
hitkcm 發表於 2015-1-20 23:43

我也有一個

也有FC3000主機 A3002副機,唔知香港有無同好都買了無線系列來用

我也有一個

也有FC3000主機 A3002副機,唔知香港有無同好都買了無線系列來用 ...
cck888 發表於 2015-1-20 23:47
這个對比也好玩

這个對比也好玩
hitkcm 發表於 2015-1-21 00:00

唔錯又幾過引

不 ...
hitkcm 發表於 2015-1-20 23:43

我也有一个

唔錯又幾過引
cck888 發表於 2015-1-21 00:05

真係好好玩架

有個得13mA
掉得

幾多錢??

有個得13mA
掉得
YES_MAN 發表於 2015-1-21 11:41
13mA邊得架……13uA....

有個得13mA
掉得
YES_MAN 發表於 2015-1-21 11:41

果個唔係13ma,係1.3A
因為未回零個底數,同果個表跟住無可能睇到MA級,所以無回零來試