請問有無師兄用過bosch d-tect 150sv (開机測試已後補)

在法國amazon訂左返來 , 我都知好少會用到,不過见真係比較平,所以忍唔到手

直寄到港1星期到手

保證全新未開,有封条

開机图後補

另一个是其他師兄買的

測試一下枱底有什么

大家睇睇準唔準 左邊

右邊

枱面厚

再試帶电电線一条
顯示非金屬及不知有無电

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

強烈要求呀乜哥同部平野
(Bosch GMS 120)比較一下;
因我死窮鬼只可考慮幾佰蚊級數……
比較一下等我見識下啦  

GMS 120唔需要比較……廢到無朋友

这部150sv都只是普普通通……3千幾个价ok.....78千就唔多值

唔錯唔錯

我習慣用Bosch GMS120來scan木頭, 確定冇鐵釘至上鋸台, 又唔係好差.
今日就有條木方, 外表睇唔到釘, 但GMS120一直叫, 為安全計, 改用手鋸, 結果係咁.

唔錯唔錯
cck888 發表於 2015-3-4 10:31

呢個入手價真係唔錯...

依家果價好貴了...

http://www.amazon.fr/Bosch-D-tec ... =bosch+d-tect+150sv

呢個入手價真係唔錯...

依家果價好貴了...
kamcm 發表於 2015-3-4 20:02
做乜唔買部玩下?    847.87两部連運費9.05算....4千有找

做乜唔買部玩下?    847.87两部連運費9.05算....4千有找
hitkcm 發表於 2015-3-4 20:06

依家買一部要502 EUR , 已用Coupon
加上屋企好多玩具都未有時間玩.......
呢個價暫時未毒到我買

依家買一部要502 EUR , 已用Coupon
加上屋企好多玩具都未有時間玩.......
呢個價暫時未 ...
kamcm 發表於 2015-3-4 20:14

有Coupon甘好

有Coupon甘好
hitkcm 發表於 2015-3-4 20:17

果果PROMOTE CODE 係...BRICO500
減20%