[操作疑難] 隻房門用左1x年 d木鬆晒 想換實心門 去溫裝修工司有冇木工c師介紹

隻房門用左1x年  d木鬆晒  想換實心門  去溫裝修工司有冇木工c師介紹

家住長沙灣  我去上海街睇門幾佰蚊-2千幾蚊都有

有冇c兄幫下手整  pm我  當然有錢比  收我平d  

有人爆電容  我都幫佢換  佢比反錢我都5要       我識少少電子知識

回覆 1# 1fgrgm

u take a photo of ur door by ur mobile phone. then go to 上海街 & let them see how much of the door including modify. btw, u can ask them send the door to ur home. but it needs extra fee.

回覆  1fgrgm

u take a photo of ur door by ur mobile phone. then go to 上海街 & let them see how mu ...
sunschow 發表於 2015-4-20 09:06 PM

仲點我冇c苦  同我整     有冇介紹

其實好小人房門用實心門喎

又貴又重

其實好小人房門用實心門喎

又貴又重
FUYL 發表於 2015-4-20 22:15

實心有兩隻

大門就貴
房門平好多

耐用好多

實心有兩隻

大門就貴
房門平好多

耐用好多
madebyp90 發表於 2015-4-20 10:42 PM

有冇c苦介紹

hi..CHING...我有一實心門.是新屋拆下.放在一邊成年.
請問你要尺寸是多少...??
隻門真係好重.....要2個成年 ...
Ricky_ston 發表於 2015-4-20 11:16 PM

家住塘樓  我要買全新包框  多謝

家住塘樓  我要買全新包框  多謝
1fgrgm 發表於 2015-4-21 00:09

框都換埋? 咁咪差唔多連牆都要拆 .............

裝工可能都要計 "一工",大概800-1200左右啩。唔熟依家行情,講錯勿插,係兩年前裝修果時問個木工師傅。

可以喺賣門果d舖頭問吓裝埋要幾錢 (佢哋有d "相熟" 師傅)