有關usb充電器

如果係想買細個嘅叉電器,買ihave tank (雙輸出版)啦,標示3.6A實測4A,都幾好架,價錢……唔算太貴。
要多輸出嘅叉電器,可以考慮orico dch/dce-4u,價錢低,而且輸出都幾足,不過大舊左啲……orico仲有其他型號款式揀……
其他多輸出嘅叉電器仲有momax,anidee,antec,magic pro之類,好多選擇。
雜嘜嘅叉電器就唔好買啦……

要兩扁腳定係英規頭。

淘x大把大廠代工後欄貨。

orico不如買Magic pro果D...oricoD焊工差到不能接受
DUP 發表於 2015-4-22 18:23

我無試過拆機,唔知佢焊成點……但係佢嘅電流都幾穩定,好少會觸控失靈……基本上品質都唔算差,最重要係有保養,壞左咪攞去換lor……

找到細細隻两腳插USB充電器 21W 4.2A  2.1A x 2.1A 雙口的,每口是獨立輸出的。

空載測試

2A負載 ...
火神 發表於 2015-4-24 07:53

火神師兄,請問邊度買?

找到細細隻两腳插USB充電器 21W 4.2A  2.1A x 2.1A 雙口的,每口是獨立輸出的。

空載測試

2A負載 ...
火神 發表於 2015-4-24 07:53

駁兩個 2A loading 隻牛會否勁熱呢?