電箱出冷氣蘇位, 而家出面咩價位到?

我想聽下你地講下先

因為樓下果檔野好唔掂

又話可以插蘇位拉線俾冷氣用

又要我企成幾分鐘等佢, 等完仲要問 "先生有咩幫到你"
我心諗, 我一行埋你間鋪已經係問 "幾多錢" 啦

佢兩公婆老過頭, 咁快幾分鐘就失憶?

幾遠?洗唔洗過牆?洗唔洗加fuse?
乜都無講點報價?

"估計" 6-7 米
唔洗過牆
fuse 唔係法例一定要有架咩?

投訴係發pm或舉報而唔係發poi

"估計" 6-7 米
唔洗過牆
fuse 唔係法例一定要有架咩?
LoveMariahDayAn 發表於 2015-5-5 21:44

要睇返你屋企個電箱 有無士啤菲士剩 或 有無士啤位加菲士

若兩樣都無 正常要換整個菲箱 (換個多啲位既箱)

要睇返你屋企個電箱 有無士啤菲士剩 或 有無士啤位加菲士

若兩樣都無 正常要換整個菲箱 (換個多啲位 ...
別問我是誰 發表於 5/5/2015 22:21

應該有 fuse, 20 年以上樓, 房署遺物黎

共 5x13a and 13a socket(寫住)
之後一個大  fuse, 隔離一個總大制

我上年叫樓下水電老師傅拉過條450好快手搞惦。

我上年叫樓下水電老師傅拉過條450好快手搞惦。
leokg21 發表於 2015-5-6 00:03

都算平架喇 買料都成舊水 人工半日都要五舊 

人地又要舖租.燈油火臘水電媒

應該有 fuse, 20 年以上樓, 房署遺物黎

共 5x13a and 13a socket(寫住)
之後一個大  fuse, 隔離一個總大 ...
LoveMariahDayAn 發表於 2015-5-5 11:15 PM

有無相?

房署箱大多數會有SPARE位
你睇下仲有膠蓋牌仔係D "FUSE"隔黎 (其實應該叫MCB)
樓上都提左...人工半日當五舊...料當一舊...你可以用以個做參巧