有無風力強大的 DC 24V 鼓風機 / 橫流風扇?

好似下面呢隻, 邊度有得買?
最好個出風口係圓形, 方便我駁管, 不過就算唔係, 只要風力強就 OK

仲有下面呢類橫流風扇 (直流风机), 邊度有D風力強既?

橫流風扇

方便就鴨記有檔口賣;抵玩就tb  

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

funfunhk 發表於 2015-5-7 10:57

嗰當野……好似唔多平……不過無計……

funfunhk 發表於 2015-5-7 10:57 AM

想請教:
    1. 呢個鴨記檔口近邊? 大約咩價錢?
    2. 有無 D 尺寸細 D , 而又風力強?

想請教:
    1. 呢個鴨記檔口近邊? 大約咩價錢?
    2. 有無 D 尺寸細 D , 而又風力強? ...
koii123 發表於 2015-5-7 11:07

1. 好似你頭像咁;蛇舖對出,公公婆婆電容對面.
    2. 揾d暴力d嘅就又細風力又強…但好大聲...

1. 好似你頭像咁;蛇舖對出,公公婆婆電容對面.
    2. 揾d暴力d嘅就又細風力又強…但好大聲... ...
funfunhk 發表於 2015-5-7 11:15 AM

暴力d, 又細, 風力又強嘅有無例子?  

暴力d, 又細, 風力又強嘅有無例子?
koii123 發表於 2015-5-7 11:26

剛找到這個幾爆……  
    http://item.taobao.com/item.htm?id=44406350410

剛找到這個幾爆……
funfunhk 發表於 2015-5-7 11:47 AM

有無渦輪式的?

有無渦輪式的?
koii123 發表於 2015-5-7 11:58

http://item.taobao.com/item.htm?id=42974786872
這款抵玩

回覆 9# funfunhk

呢間野d sanyo 風扇唔知係咪真貨
最近想買 枇12cm 風扇行24x7  1200-2500轉左右
師兄有冇好介紹?