風扇仔內部結構.

藍色係芭蕉牌,令一把個logo 係一坐山.(用左唔夠一星期就燒左d 零件).
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

一坐山 果果牌子係抄人的....
有名你叫... 山貨... 即山寨貨
當一坐山唔賣得, 咪再改其他圖案再賣過...

見好平賣35皮包電都想買把,如果用一星期就燒就吾值。

原巴焦 用集成度高的 IC

USB 入電之後有3粒 8 腳 IC...

總好過假野 成排3極管

見好平賣35皮包電都想買把,如果用一星期就燒就吾值。
KEPCH 發表於 2015-6-6 09:34

正貨包郵包電包埋USB線..唔包火牛
我最近買過2套, 一間35元. 一間37元.. 同樣買了紫色
看包裝我就知其實係同一個貨倉發貨

如果要店鋪LINK, 可以PM問我拿

太多PM啦.唔再回了.而且已經比人買到加左價

正貨包郵包電包埋USB線..唔包火牛
我最近買過2套, 一間35元. 一間37元.. 同樣買了紫色
看包裝我就知其實 ...
kamcm 發表於 2015-6-6 11:22

LINK就唔使,我想睇內部圖多D,可否......提供支解圖

LINK就唔使,我想睇內部圖多D,可否......提供支解圖
1號閒人 發表於 2015-6-6 11:31

我都驚自己推介左山貨比人...
所以出完帖已經走左拆機影相...

我買過幾隻顏色... 真係紫色最靚
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

我都驚自己推介左山貨比人...
所以出完帖已經走左拆機影相...

我買過幾隻顏色...  ...
kamcm 發表於 2015-6-6 11:36

正~~一把風扇仔,可以有咁多零件!!

回覆 5# kamcm

鴨記賣緊35,我行過好多人買。

回覆  kamcm

鴨記賣緊35,我行過好多人買。
KEPCH 發表於 2015-6-6 11:52

之前好多人講過... 鴨記買唔到真貨
你買部番來拆下....睇下35元的係咩回事