求救..請問呢幾日有無師兄會返大陸?

如題 係淘寶買左個山狗CAM有問題 要退返去 但係香港直接寄返去又好貴 又咁岩無FD呢幾日會返大陸  所以想問問有無師兄咁岩呢兩日番大陸 可以順手幫我拎去寄... 感激不盡

如題 係淘寶買左個山狗CAM有問題 要退返去 但係香港直接寄返去又好貴 又咁岩無FD呢幾日會返大陸  所以想問 ...
rkj 發表於 2015-7-16 02:02

不如你先幫我, 然後我幫你好不好!?!? 是咁的, 我有一個鐵盒明日想俾個朋友, 件野好輕架咋, 裡面裝住D洗衣粉, 你唔打開個盒就得架喇, 你咩時間得我就你, 地鐵交收好唔好?

認唔住笑了

應該唔會有人會幫你手,樓主你都係自己攪掂佢啦

不如你先幫我, 然後我幫你好不好!?!? 是咁的, 我有一個鐵盒明日想俾個朋友, 件野好輕架咋, 裡面裝住 ...
TakTak 發表於 2015-7-16 02:35

只怪世道危險. 防人之心不可無...
樓主都係自己來la ~

白色粉末?洗衣粉?麵粉?定係.....邊有人肯幫你帶D咁野過關!

回覆 2# TakTak
洗咩衣粉?好好笑咩? 我唔覺喎 你唔肯 唔想幫咪算? 有人迫你咩宜加?  定係你平時做慣呢啲野炸? 我有無講過話唔可以開盒先?
如果真係有懷疑 係咪你面前入盒又點話呀? 妄想症。

回覆 5# watertam

都係無方法先上黎問下

回覆  watertam

都係無方法先上黎問下
rkj 發表於 2015-7-16 10:47

無計LA , 果幾十你都要豪比佢~
提提你~ 你電子野, "順風"都未必肯同你寄

要人特登出尼收貨,上到大陸又特登幫你寄貨,樓主諗住比番幾多錢水腳人地先