有冇 D 100CM 以上既電視臂?

睇淘寶都係 70CM 咁上下

回覆 1# Sarsaparilla

點解要咁出? 我自己用 NBSP5 拉盡708mm都己經可以離開個大木櫃, 好多櫃都無咁深耶

回覆  Sarsaparilla

點解要咁出? 我自己用 NBSP5 拉盡708mm都己經可以離開個大木櫃, 好多櫃都無咁深 ...
TakTak 發表於 2015-7-30 00:23

想同道牆 90度咁擺

當部電視 100CM 長
90度對摺之後會有一半同個電視臂重疊
即係 70-50 = 20CM

唔知咁計岩唔岩

咁我想離牆 50CM 就最少要搵 100CM 長

回覆 3# Sarsaparilla

你去睇吓我用嗰隻啱唔啱 ................. 可以話直出直入, 斜出斜入都得

我覺得你唸錯咗 ............

你去睇吓我用嗰隻啱唔啱 ................. 可以話直出直入, 斜出斜入都得 :lov ...
TakTak 發表於 2015-7-30 01:12

你唔明我講咩?

一 90度對摺 ,後面果截就會重疊

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

你去睇吓我用嗰隻啱唔啱 ................. 可以話直出直入, 斜出斜入都得 :lov ...
TakTak 發表於 2015-7-30 01:12

比埋示意圖比你

附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回覆 6# Sarsaparilla

應該無咁長囉 .............

應該無咁長囉 .............
TakTak 發表於 2015-7-30 01:37

就係唔覺眼先要問嘛

回覆 8# Sarsaparilla

玩到咁長你唔驚咩

玩到咁長你唔驚咩
TakTak 發表於 2015-7-30 01:55

宜家 D 電視咁輕...
不鏽鋼我唸 OK
果 D 所謂鋁合金就唔知