[操作疑難] BOSCH 10.8V 雙批套裝究竟係邊兩支?

1. GSR 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li (上圖)
2. GSB 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li (下圖)

上網兩款都見到, 唔知邊款先係? 另外, 有冇 ching 知道邊間有得賣? 咩價錢?

另外, e+ 買既係咪都係 2.0A X 2 ? (以前好似係 1.5A X 2)

Thanks
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

幾個月之前了一套GSR 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li
是跟2AX2

我都想知

幾個月之前了一套GSR 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li
是跟2AX2
jerrychan0610 發表於 2015-8-5 21:47

Ching, 係邊間買? 幾銀呢?

Ching, 係邊間買? 幾銀呢?
elvinlws 發表於 2015-8-6 17:07

圳南
$$13XX

圳南
$$13XX
jerrychan0610 發表於 2015-8-7 09:59

包唔包呢個箱同支電筒?

包唔包呢個箱同支電筒?
elvinlws 發表於 2015-8-7 11:36

包箱,但无电筒, 应该系第2幅图

包箱,但无电筒, 应该系第2幅图
jerrychan0610 發表於 2015-8-7 12:04

岩岩買左,$1480

GSB 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li
電 2.0 A x 2, charger x 1

岩岩買左,$1480

GSB 10.8v-2-Li + GDR 10.8 Li
電 2.0 A x 2, charger x 1
elvinlws 發表於 2015-8-7 12:44

係咪跟埋你張相果個膠箱?

香港嘅行貨,之前好似係冇 "雙批" 套裝,祗係買把GDR 10.8 Li果時 ,可以特價買多把GSR10.8v-2-Li  body (另外一個紙盒)。

最近冇去睇工具,唔知係咪出咗如相片中果種雙批套裝。

新填地街d舖頭好多會將d套裝拆散嚟賣(套裝裏面4件嘢加個膠箱,分開賣仲賺得多),所以好多時隨你點配都得。