想買一隻可以測試QC2.0嘅USB電流電壓計

如題。
想搵一隻可以測試QC2.0嘅USB電流電壓計(最好係用OLED顯示屏),budget HKD100以下。
我唔想去TB買咁麻煩,最好喺ssp嘅舖頭買得到。
或者有無CHing可以轉讓一隻?

咁我賣$99啦

咁我賣$99啦
人中之龍 發表於 2015-8-22 13:50

係咪二手、三手甚至四手貨??
    二手都無問題,最緊要外觀無花,功能一切正常就得。

如題。
想搵一隻用OLED顯示屏,而且可以測試QC2.0嘅USB電流電壓計,budget HKD100以下。
我唔想去TB買咁麻 ...
hk133 發表於 2015-8-22 12:37

呢隻得唔得 ?
28蚊人仔
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

回復 4 #btchanchan

測到我部note5 過9V1.6A,無問題

via HKEPC Reader for Android

回復 btchanchan

測到我部note5 過9V1.6A,無問題

via HKEPC Reader for Android
jacky1d01 發表於 2015-8-22 15:02

我都知哩隻過到9V電。。。但係參數寫住只可以過3V-7V。。。應該測唔到12V電壓。。。

Try this one:

Try this one:
人中之龍 發表於 2015-8-22 15:11

外觀非常山寨。。。接受唔到。。 。
ssp都買得到,如果無其他選擇就唯有買哩個。。。

圖片內的表為非賣品,咁你自已揀下邊隻啱心水啦

外觀非常山寨。。。接受唔到。。 。
ssp都買得到,如果無其他選擇就唯有買哩個。。。 ...
hk133 發表於 2015-8-22 03:16 PM

呢隻試Micro USB Cable一流,連YZX都行埋一邊